Πολιτική απορρήτου

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τον τρόπο χρήσης, κοινοποίησης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας, τις επιλογές που διαθέτετε αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας, καθώς και πώς μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας είναι σύμφωνη με τους όρους που απορρέουν από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 679/2016 και κάθε άλλη σχετική εφαρμοστέα νομοθεσία.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο contact@kourenta.info εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα σχετικά με τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ένα από τα δικαιώματά σας βάσει της νομοθεσίας της ΕΕ είναι ότι πρέπει να ενημερώνεστε όταν τα προσωπικά σας δεδομένα - γνωστά και ως προσωπικά στοιχεία - υποβάλλονται σε επεξεργασία (συλλέγονται, χρησιμοποιούνται, αποθηκεύονται) από οποιονδήποτε οργανισμό. Έχετε επίσης το δικαίωμα να γνωρίζετε τις λεπτομέρειες και τον σκοπό αυτής της επεξεργασίας.

ΠΟΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Πληροφορίες που μας παρέχετε μόνοι σας

Αν επιλέξετε να μας στείλετε email δίνετε την συγκατάθεση σας να συλλέξουμε και να αποθηκεύσουμε το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το σχόλιό σας ώστε να μπορούμε να απαντήσουμε στο μήνυμά σας.
Δεν γίνεται μεταφορά αυτών των προσωπικών δεδομένων σε τρίτους.

Πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα για εσάς

Σε αυτή την ιστοσελίδα δεν χρησιμοποιούμε cookies

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα (προσωπικά σας στοιχεία - δεδομένα) που μας έχετε αποστείλει μέσω email.

Μπορείτε να μας υποβάλλετε σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνσή contact@kourenta.info

© 2024 Κούρεντα Ιωαννίνων